Proteinová svačinka Natu.bio

11.10.2023

Suroviny:

100 g kešu ořechů

20 g lyofilizovaného banánu

130 g datlí

30 g mandlového proteinu

80 g čokoládové pecičky hořké

Jejich chuť navíc připomíná oblíbené banánky v čokoládě, takže je klidně možné, že se stanou vaší vůbec neoblíbenější svačinkou.

Postup:

Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na mouku. Přidáme datle, lyofilizovaný banán a mandlový protein a opět důkladně rozmixujeme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do formy vyložené pečícím papírem a formu dáme alespoň na hodinu do mrazáku. Mezitím si v hrnci rozpustíme hořké čokoládové pecičky. Formu s dostatečně ztuhlou směsí vyndáme z mrazáku a směs rozkrájíme na tyčinky. Tyčinky namočíme v čokoládě a dáme ještě na cca 15 min do mrazáku. Poté už máme hotovo a už jenom vychutnáváme.


Použité produkty:

https://www.natu.cz/p/kesu-orechy-100g

https://www.natu.cz/p/lyofilizovany-banan-platky-20g

https://www.natu.cz/a/proteinove-bananky-v-cokolade

https://www.natu.cz/p/mandlovy-protein-bio-200g

https://www.natu.cz/p/cokoladove-pecicky-horke-70-bio-80g


Webové stránky Farmářské trhy, z.s. Trhy na Kulaťáku - Festival ambasád